Lastar Hendingar

« Alle Hendingar

Gammalgrass | Voss idrettshall | pass

29. oktober kl 23:00

Gammalgrass er ein supertrio i ordet sin rette forstand, der Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan gjev seg bluegrassen, folkemusikken og ein heil del anna i vald, med ein forførande cocktail av takt, tone og dødsforakt.

Trioen har spelt land og strand rundt i Noreg, i tillegg til turnear i Tyskland og Europa, og er vide kjend for ublu musisering på skyhøgt plan, der tempoet til tider er like kjapt som stilartsskifta.

Musikantane Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan er av dei beste (og mest spelesugne) i kongeriket, og saman utgjer dei eit sprudlande ensemble. Med humor og overskot tek dei oss med på ei reise i eit hittil lite utforska musikalsk landskap – der dei fleste taktartar og sjangrar vert utsette for meir eller mindre respektlause tolkingar.

Start kvelden tidleg og få med deg Gammalgrass i «Pils med Nils» fredag 16.00 i Foajéen i Gamlekinoen. Kom tidleg for å sikre deg plass!

Billett
Festivalpass eller dagpass gir inngang til fredag kveld i idrettshallen. Det vert ikkje sal av enkeltbillettar til denne konserten.

Med:
Stian Carstensen – speler det aller meste
Ola Kvernberg  – fiolin, bass, piano m.m.
Ole Morten Vågan – kontrabass

Detaljar:

Dato
29. oktober
Tid:
23:00

Lokale

Voss idrettshall
Idrottsvegen 13
Voss, Vestland 5700 Norway
+ Google-kart
Telefon:
56 51 08 50