Lastar Hendingar

« Alle Hendingar

  • Denne hending er over.

Alf Cranner & Knut Reiersrud band

26. oktober 2019 kl 18:00

kr 370

Med albumet Presang 2019 gjorde viselegenden Alf Cranner eit strålande comeback, med gitarhelten Knut Reiersrud og bandet hans i ryggen. Når det kjem til legender som Cranner og Reiersrud, blir ord fattige, så kanskje er det best å la dei introdusere einannan?:

Knut Reiersurd seier:
– 82 år gamle Alf er et eventyr. Den siste vi har som var aktiv på 50 tallet, som var venn med Prøysen, Jens Gundersen, Gerd & Otto, ble oppringt av Gerhardsen hver gang han ville tromme sammen til et musikkarrangement – ja du vet, lista går videre og videre. Og han er glad i å fortelle – ved siden av å synge helt fantastisk. Stemmen hans har varmet landet vårt i 60 år. Og nå går det mot en ny varm sommer.

Alf Cranner seier:
– Å jobbe med Knut Reiersrud er et eventyr. Den musikalske oppfinnsomheten hans, fantasien, det glitrende og samtidig varme gitarspillet hans opplever jeg som veldig inspirerende. Også musikerne han har med seg gir meg følelse av å bli «løftet». Mine 82 år tenker jeg lite på når jeg synger med dem.

Alf Cranner – vokal
Knut Reiersrud – gitar
Morten Qvenild – tangenter
Andreas Bye – trommer
Roger Arntzen – bass

 

Alf Cranner & Knut Reiersrud Band – "Presang" album

For en gave! To legender fra hver sin generasjon; Alf Cranner & Knut Reiersrud Band er ute med albumet "Presang", klikk på 'Lytt nå' for å høre.Ikke gå glipp av Alf Cranner & Knut Reiersrud Band // Releasekonsert "Presang" på Nordic Black Theatre & Cafeteatret 21. mai!

Posted by Grappa Musikkforlag on Friday, May 10, 2019

Detaljar:

Dato
26. oktober 2019
Tid:
18:00
Billettpris:
kr 370
Nettstad:
https://osafestivalen.ticketco.events/no/nb/e/osafestivalen_2019

Lokale

Gamlekinoen
Skulegata 15
Voss, Norway
+ Google-kart